huizen te koop in Spanje

boerderij in santa susanna

barcelona 1.400.000 € 43

Gegevens woning

Nummer4486143
ReferentieP-701
Prijs1.400.000 €
Regiobarcelona
Locatiesanta susanna
Typeboerderij
Slaapkamers4
Badkamers3
Woning713 m2
Terrein4259 m2

Contact inmocat

Boerderij te koop uit de 12e eeuw

De stad Santa Susanna heeft een brede kustlijn en is daarmee een van de meest toeristische gebieden in de regio Alto Maresme. Het heeft eersteklas faciliteiten, prachtige stranden en grote groene zones. Op onze route bezoeken we de parochiekerk, de kapellen Cristo de Balasch en Santa Susanna, en het bospark Font del Boter.

Deze kleine gemeente, omgeven door weelderige bossen, ligt tussen de steden Malgrat de Mar en Pineda de Mar. De antecedenten ervan getuigen van de oprichting van Iberische steden, die onder invloed van Griekse kooplieden de teelt van olijfbomen en wijngaarden in deze landen introduceerden. Na het daaropvolgende proces van romanisering en de barbaarse invasies werd een feodaal systeem opgericht. De oorsprong van Santa Susanna ligt in de vallei waaraan het zijn naam te danken heeft. In het begin lagen de boerderijen ver van de kust verspreid en aan het einde van de 15e eeuw begonnen ze zich te groeperen en vormden ze twee straten.

De oude kapel van Santa Susanna is wat de stad zijn naam geeft. Het is niet zoals het vorige, een vrijgesteld gebouw, maar het is verbonden met een ander gebouw. Een stenen schild doet denken aan dat van Can Ratés, wat betekent dat de boerderij en de kapel tot dezelfde familie behoorden. In feite bevindt de kapel zich tussen Can Ratés en Can Bonet, twee historische gebouwen in Santa Susanna. De kapel is gerestaureerd door de eigenaren.

Deze historische boerderij uit de 12e eeuw die traditie en moderniteit combineert, is elegant gerestaureerd met behoud van zijn authentieke charme en architectonische schoonheid.

De gemeente Santa Susana heeft een breed en gevarieerd aanbod van kwaliteitsaccommodatie, naast het scala aan activiteiten dat wordt aangeboden door het Nautical Station en het Mountain Bike Center naast andere complementaire aanbiedingen.

Vanaf de hoofdingang hebben we toegang tot de prachtige tuin, omlijst door enorme smeedijzeren kettingen aan beide zijden van het pad dat ons naar het pand leidt.

Een van de belangrijkste toegangen vanaf de entree veranda is via de woon-eetkamer waarin we de grote stenen open haard markeren die praktisch het hele huis verwarmt, afgezien van de vloerverwarming die we in sommige delen van het pand aantreffen.

We benadrukken ook de hoge kwaliteit van Melis-hout dat aanwezig is in alle kamers, plafondbalken, deuren, ramen en meubels.

Direct vanuit de woonkamer hebben we toegang tot de oude kapel van Santa Susana, volledig gerestaureerd en van een schoonheid, sober en natuurlijk.

Op de begane grond vinden we ook een ingerichte keuken, een bijkeuken en een was- en strijkkamer, een badkamer met douche en een dubbele gastenkamer met een solariumgalerij.

Op de bovenverdieping bevindt zich het nachtgedeelte met 3 tweepersoonsslaapkamers en een badkamer.

Evenzo markeren we binnen de boerderij een zeer unieke ruimte, een groot paviljoen voor feesten en familiefeesten met een grote centrale open haard, volledig uitgerust om desgewenst een keuken te installeren en we vinden ook een badkamer.

Een schuur voor twee auto's en 4 luxe paardenboxen. De hele boerderij is omgeven door de fantastische, perfect verzorgde tuin met een groot zoutwaterzwembad.

Deze prachtige residentie heeft ook een strategische ligging, tussen Barcelona en Gerona, dicht bij alle voorzieningen, winkelcentra en op slechts 800 meter van het strand en de trein.

Alle privacy is gegarandeerd om het hele jaar door te wonen in deze idyllische hoek van Santa Susana.