huizen te koop in Spanje

duplex in san eugenio

tenerife 426.000 € 32

Gegevens woning

Nummer4693730
ReferentieDUP0007
Prijs426.000 €
Regiotenerife
Locatiesan eugenio
Typeduplex
Slaapkamers3
Badkamers2
Woning261 m2
Terrein- m2

Contact The Yarza Project

Lichte en ruime duplex in de buurt van San Eugenio, Adeje.

Deze prachtige duplex is verdeeld over twee verdiepingen met twee toegangsdeuren op elke verdieping.

Op de hoofdverdieping vinden we een hal, bergruimte onder de trap, ruime woon-eetkamer en een prachtig terras met uitzicht op zee, waar u heerlijke momenten in de buitenlucht kunt doorbrengen. Twee grote slaapkamers, beide met complete badkamer en suite.

We lopen een mooie trap op en gaan naar de bovenverdieping, waar we nog een open ruimte vinden, met twee slaapkamers en een complete badkamer met douche.

Het eigendom wordt verkocht met een garageplaats in hetzelfde complex.

Goede kwaliteit materialen, parketvloeren. Directe toegang vanuit alle kamers tot de grote en prachtige ongeglazuurde terrassen.

De urbanisatie is zeer goed onderhouden en rustig, met gemeenschappelijke tuinen en gemeenschappelijke zwembaden in de pijplijn.

Wij hebben de mogelijkheid om andere eigendommen aan te bieden in hetzelfde complex, met gelijkaardige kenmerken, met verschillende m2, verdelingen en ligging.

Hoge standing woonwijk, zeer rustig, veilig en goed verzorgd. Allerlei voorzieningen op loopafstand, banken, apotheken, winkelcentra, scholen, Siam Park, Siam Mall, congrescentrum.

Zeer goede verbinding met de zuidelijke snelweg. Bushalte heel dichtbij.

Om een bezoek te regelen:

Om een bezoek te regelen, kunt u het beste een WhatsAPP sturen naar (+34) (gebruik het formulier om te reageren) met BESCHIKBAARHEID VAN DE DIENSTEN.

Als je op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws kun je ons volgen op Instagram.

Dank je wel.