huizen te koop in Spanje

grondstuk in el picayo

valencia 145.000 € --

Gegevens woning

Nummer3709659
Referentie-
Prijs145.000 €
Regiovalencia
Locatieel picayo
Typegrondstuk
Slaapkamersniet opgegeven
Badkamersniet opgegeven
Woning- m2
Terrein1160 m2

Contact


advertentie

Vertrekken jullie met meerdere stellen of gezinnen naar het buitenland om een onderneming op te starten? De makers van 'Ik vertrek' zijn op zoek naar jullie! of bel 020-8936107.

Perceel van 1160 m2 in urbanisatie Monte Picayo (Valencia). Gelegen op ongeveer 130m. hoogte, op de oostelijke flank van de Sierra Calderona, grenzend aan het gelijknamige natuurpark. Geniet van direct uitzicht op de zee, op ongeveer 5 km afstand met de boomgaard van de kustvlakte ertussen.

De urbanisatie, gelegen aan de voet van de berg, heeft een oppervlakte van percelen en villa's en een ander gebied met huizen en appartementen met een rij. De urbanisatie heeft beveiligingsservice met toegangscontrole 24 uur. van de dag Er is ook een gemeenschappelijk zwembad geopend van juni tot september, dat een rustige ruimte biedt die ideaal is voor gezelligheid, vooral voor de kleintjes. De klimatologie is die van de zone van Valencia, maar met koelere temperaturen in de zomer door de hoogte van de locatie. De opstelling van de zaag parallel aan de kust beschermt het bewoonde gebied van het koude noorden wind in de winter en warm in de zomer setting.

De plot, in helling, heeft geschatte afmetingen van 33x35 m. met toegang vanaf de top.

De locatie is echt comfortabel met gemakkelijke toegang via de snelweg naar Valencia, 22 km (minder dan 20 minuten via de snelweg naar het noorden), Castellón, 55 km. (35 minuten via de snelweg), en Barcelona en Madrid beide op (gebruik het formulier om te reageren) km. via de snelweg (ongeveer 3 uur in beide gevallen). De luchthaven van Valencia ligt op ongeveer 25 km. en in Puzol, de dichtstbijzijnde stad op 3 km., is er een taxiservice en een lokaal treinstation dat toegang geeft tot het centrum van Valencia of Castellón met treinen om de 20 minuten.

De stad Puzol heeft ongeveer 20.000 inwoners. en heeft allerlei diensten: supermarkten (Consum, Mercadona en anderen in Puzol en Carrefour in Sagunto, ongeveer 10 km.), medische polikliniek, apotheken, veiligheidstroepen, ...

Er zijn ziekenhuizen met alle medische en chirurgische diensten in Sagunto, ongeveer 10-15 minuten. met de auto, en in Valencia ongeveer 20-25 minuten.

Er is een manege bij de uitgang van de urbanisatie en er zijn ook nabijgelegen golfbanen (Real Club Golf Manises en Club Escorpión de Bétera) op ongeveer 20 minuten. (25 km.) Weg, een motorfiets- en motorcircuit in Cheste op ongeveer 30 minuten. (37 km.) Waar het mogelijk is om raceauto's te huren, maar ook om sportevenementen bij te wonen, een jachtclub in Canet d `En Berenguer ongeveer 20 mn. (17 kms.) En voor de winter de skigebieden van Valdelinares en Jabalambre op iets meer dan een uur (ongeveer 125 km afstand op de snelweg Zaragoza).

Het heeft toegang binnen 5 tot 10 mn. naar de stranden van Puzol en Sagunto en tussen 15 en 20 mn. naar de beste stranden van de hoofdstad van Valencia. Het strand van Puzol is bijzonder stil en weinig druk dankzij een goede stadsplanning van de gemeente die niet heeft geleid tot massatoerisme.

De keuken in het gebied is van hoge kwaliteit met een uitstekende rijst, vlees, vis en goede restaurants met traditionele en avant-garde gerechten tegen zeer redelijke prijzen.

Voor gebruik als permanente verblijfplaats heeft het nabijgelegen scholen:

- Spaans-Amerikaanse school: gemengd en tweetalig, met academische programma's van kleuterschool tot middelbare school. Noord-Amerikaans academisch programma met meer dan 700 Spaanse en internationale studenten.

- Caxton School: gemengd en tweetalig, een van de beste en meest erkende scholen in Spanje vanwege het educatieve niveau met ongeveer 1.300 studenten tussen 1 en 18 jaar oud die een breed scala aan culturen en nationaliteiten bestrijken.

- Alfinach School: Gelegen in het midden van de natuur in een ideale omgeving voor de opvoeding van kinderen.