huizen te koop in Spanje

huis in vallirana

barcelona 850.000 € 44

Gegevens woning

Nummer4137562
ReferentieCasa en Can Rovira
Prijs850.000 €
Regiobarcelona
Locatievallirana
Typehuis
Slaapkamers4
Badkamers4
Woning600 m2
Terrein2000 m2

Contact KONEXY

Spectaculair onafhankelijk huis van 600 m2 gebouwd op een perceel van 2000 m2, ontworpen door de beroemde Cèsar Martinell, een van de 5 prestigieuze architecten die met Gaudí hebben samengewerkt bij het ontwerp en de bouw van de Sagrada Familia.

Gelegen in Can Rovira, een zeer rustige urbanisatie in Vallirana midden in de natuur. Zeer dicht bij de stad en 20 minuten van Barcelona.

Het huis is verdeeld over meerdere verdiepingen, op de begane grond (225m2) hebben we toegang tot een ruime en comfortabele woonkamer met spectaculair uitzicht over de vallei, met toegang tot de keuken en de bovenverdieping. Deze zelfde verdieping bestaat uit 4 tweepersoonskamers, een gratis toilet en de grote badkamer.

De bovenverdieping (80m2) bestaat uit een badkamer en twee terrassen met prachtig uitzicht.

Op de begane grond (200m2) vinden we een grote ruimte en een klein toilet.

Het deel van de tuin is opgedeeld in verschillende gebieden die voor verschillende doeleinden zijn ontworpen, een recreatiegebied, een grote houten veranda voor gezinsmaaltijden, een goed gericht zwembad om de hele dag van de zon te genieten, een grote verscheidenheid aan exotische planten, een kelder en een garage.

Laat u omhullen door de rust en het leven in dit warme en gastvrije huis.