huizen te koop in Spanje

huis in maspalomas

gran canaria 1.800.000 € 43

Gegevens woning

Nummer4390757
ReferentieVilla
Prijs1.800.000 €
Regiogran canaria
Locatiemaspalomas
Typehuis
Slaapkamers4
Badkamers3
Woning250 m2
Terrein1425 m2

Contact johnny_xaxi@outlook.com

Bent u op zoek naar een luxe woning in een van de mooiste en rustigste wijken van Maspalomas, zodat u het hele jaar kunt genieten van een aangenaam klimaat en een exclusieve omgeving? Dit is je kans!

Dit droomhuis, direct gelegen naast de strandgolfbaan van Maspalomas en 3 minuten van de spectaculaire Maspalomas-duinen op Gran Canaria, gelegen in een exclusieve woonwijk, is modern met een mooie rustieke touch en is ingericht met moderne apparatuur. Hoge kwaliteit.

Aan de achterkant is er nog een mooi houten huis met 1 slaapkamer, badkamer, woonkamer en terras waar gasten kunnen verblijven en het heeft ook 4 kamers verdeeld als opslagruimten en tuin- en schoonmaakruimten.

Het heeft 1 verdieping die als volgt is verdeeld: Entree met garage voor 3 auto's, hal met glazen binnentuin, toilet en twee grote badkamers, een vierde kantoor, een grote woonkamer met dubbele hoogte, twee grote slaapkamers, een ruime en moderne keuken met eetkamer, op de begane grond een prachtige wijnkelder, het hele huis heeft een spectaculair uitzicht op de golfbaan en de duinen van binnenuit door de ramen en de tuinen en het zwembad, groot voorterras met solarium en barbecue.