huizen te koop in Spanje

landhuis in hinojales

huelva 420.000 € 84

Gegevens woning

Nummer4683377
Referentie-
Prijs420.000 €
Regiohuelva
Locatiehinojales
Typelandhuis
Slaapkamers8
Badkamers4
Woning1300 m2
Terrein950 m2

Contact

Landhuis gebouwd tussen de XVIII en XIX eeuw, op een perceel van 950 meter. Het heeft ongeveer 1300 vierkante meter en 500 meter tuin, veranda, terrassen en patio's met prachtig uitzicht over de Sierra de Aracena. Het perceel kijkt uit op een plein en een andere straat bergafwaarts, met drie onafhankelijke uitgangen naar buiten, waarvan één voor auto's. Het heeft vier grote woonkamers, waarvan twee met open haard, met 19e eeuwse schilderijen op de plafonds en muren van grote bijzonderheid, waarvan twee gewelfd. Er zijn vier tweepersoonskamers op de begane grond, nog eens twee op de eerste verdieping, waarvan één zeer groot, en nog eens twee zolderslaapkamers met meerdere eenpersoonsbedden en een tweepersoonsbed. Er zijn twee badkamers en een toilet op de begane grond en nog een op de eerste verdieping. In het souterrain, met ramen en uitgangen aan de buitenkant, bevinden zich twee charmante kelders, waarvan één met een waterput. Buiten zijn er verschillende patio's met leistenen en geplaveide trottoirs, een overdekte veranda, een groot tuinterras met uitzicht op de bergen, een beboste moestuin met een waterput en barbecue en een werkplaats/gereedschapskamer.

Het huis is drie jaar geleden volledig gerestaureerd met respect voor de originele architectuur en materialen. Alle daken zijn vernieuwd in hout en volledig geïsoleerd, alle elektra en loodgieterswerk zijn vernieuwd. De vloeren zijn grotendeels origineel in hydraulische tegels, leisteen en marmer. Het hele huis is in perfecte staat van gebruik, ingericht met antieke meubelen en straalt een gevoel van adel en goede smaak uit.

De "Casa Grande", zoals het in Hinojales wordt genoemd, is de ideale plek voor een rustig en afgezonderd leven, een plek voor vakanties en weekenden om te delen met familie en vrienden, of als investering voor een luxe landelijk boetiekhotel.

Vertaald met (gebruik het formulier om te reageren) Translator (gratis versie)