huizen te koop in Spanje

villa in ampuero

cantabria 960.000 € 1112

Gegevens woning

Nummer3853782
Referentie-
Prijs960.000 €
Regiocantabria
Locatieampuero
Typevilla
Slaapkamers11
Badkamers12
Woning460 m2
Terrein1200 m2

Contact

Villa van de negentiende eeuw, volledig gerenoveerd in 2014. Het huis is ingericht en instapklaar. Het wordt momenteel gebruikt als een landelijke herberg. Het is een zeer speciale villa, vanwege de structuur van galerijen, gericht op een prachtige tuin. Het huis heeft ongeveer 460 vierkante meter gebouwd en 1200 vierkante meter tuin. Ze zijn verdeeld over drie verdiepingen met in totaal 11 kamers met elk een eigen badkamer (met douche of bad met hydromassage), ingericht op een rustieke manier, in steen en origineel hout. Bovendien heeft het op de begane grond een eetkamer met open haard, naast een klein toilet en een keuken. Grote tuin zeer ingericht en met een gereedschapshuis. Het heeft verwarming door het hele gebouw.

Deze villa is gelegen in Ampuero (Cantabrië), op 15 minuten van het strand van Laredo (8,4 km strand), zeer dicht bij supermarkten, ziekenhuizen, restaurants. 30 minuten van de luchthaven van Santander en 50 minuten van de internationale luchthaven van Bilbao, verbonden via een snelweg.

Omgeven door natuurlijke plaatsen, heel bijzonder zoals de moerassen van Santoña, de rivierwaterval Asón of de prehistorische grotten van Cullalvera en Covalana. Naast zeer dicht bij karakteristieke gebouwen zoals het heiligdom van La Bien Aparecida (patroonheilige van Cantabrië), of het heiligdom van de Christus van Limpias.